Na Wspólnej
Emisja TVN: pon-czw. godz. 20:05

Forum Na Wspólnej

Powrót do listy Forum

Koniec małżeństwa Marii i Włodka Ziębów?!

Komentarze (11)

• Kto byl pantoflarzem, do konca zycia nim zostanie. ten watek z Wlodkiem i Marią jest nierealny. i nudny :)
    ~magda | 2012-02-27 21:38
  • Pani Ziębowa powinna dostać pożądnego kopniaka od Tadeusza i tym samym docenić swojego Włodka którego od począdku traktuje jak kompletnego głupka jest zarozumiała i wścipska i ten wątek z tadeuszem niech nie trwa kolejne lata bo robi się człowiekowi niedobrze podobnie jak nie mogący odciąć przez lata pempowiny synelek od mamusi czyli zrzędliwej Ludwiki.Niektóre wątki w tym filmie ciągną się za długo i robią się nudne.
    ~luss | 2012-02-25 13:45
  • Możliwe, że Maria wszystko popsuje i będzie z tym Tadeuszem, ale nie wykluczone, że Włodek też sobie życie ułoży... ;) i dobrze by było. Ale coś mi się wydaje, że Ziębowa może tego pożałowac...
    ~NAwspolnej | 2012-02-22 22:18
  • I dobrze, niech odchodzi, Włodek jest brzydki, a ona zbyt atrakcyjna dla niego. Pasuje do Tadzia:) nie wiadomo ile pożyje kobitka, bo swoje lata ma, a po co ma się z Włodkiem męczyć, widać, że w tym związku nie ma miłości, już to tak dawno temu zauważyłam.... Mają takie chłodne relacje..
    ~Annna | 2012-02-29 16:27
  • nie no ten watek z maria to jest bezsens. moze zaraz okaze sie ze wiktor jednak zyje a roman ma brata blizniaka....
    w tym serialu nic o nikim nie wiadomo i z odcinka na odcinek poznajemy kolejne wymysly scenarzystow nie znane z zycia bohaterow fakty.
    ~grzegorz | 2012-02-21 17:08
  • Ja myślę że to będzie koniec ich małżeństwa,zresztą i tak jest dziwne nie pasują do siebie:)
    ~Lena | 2012-02-20 15:26
  • gdzieś czytałam że Maria będzie z tym Tadeuszem a Włodek będzie z jej tą koleżanką ze szkoły....
    ~bibi78 | 2012-02-21 11:40
  • Jestem pewna że Maria i Włodek wrócą do siebie, nie możliwe by przez Tadeusza ich małżeństwo się rozpadło, tym bardziej że są już tyle lat razem.
    ~Minka | 2012-02-16 21:06
  • Ja też tak uważam. Maria z Włodkiem kochają się i wszystko sobie wyjaśnią. Kryzys minie i znów wszystko będzie tak jak dawniej.
    ~Christine | 2012-02-15 13:30
  • Napewno nie bedzie koniec malzenstwa.Wszystko sie wyjasni i beda zyc dlugo i szczesliwie.:-)
    ~flocke | 2012-02-15 10:18
poprzednie 1 | 2 nastepne

skocz do: