Na Wspólnej
Emisja TVN: pon-czw. godz. 20:05

Forum Na Wspólnej

Powrót do listy Forum

Czy Maria i Tadeusz znów będą razem?

Komentarze (13)

• Marysia bedzie z Wlodkiem. Madra kobieta doceni to co ma. Wspomnienia i tyle, ten durnowaty Tadzik zrobi cos glupiego i Maryska zrozumie, ze to tylko przeszlosc, ze "lepszy Zięba w garści niz wrobel na dachu"
    :)
    ~Izabela | 2012-02-16 20:56
  • Pewnie i masz rację... wydarzy się coś, co sprawi, że Ziębowie do siebie wrócą... ;) co to za serial bez Ziębów :P
    ~NAwspolnej | 2012-02-22 22:16
  • Jak dojrzala kobieta znajduje prawdziwa milosc sprzed lat to wielkie oburzenie, bo ma dzieci i wnuki. Ale jak naokolo pelno facetow zostawia swoje zony (bo juz sie troche zuzyly)dla mlodych pindzi i to nie dla milosci tylko dla seksu, to jest OK. Ludzie, ale hipokryzja z was wychodzi.
    ~anty | 2012-02-09 22:57
  • Kasiacz, pożyczyłam od Ciebie nick bo nie wiem jak sie tu zalogowac ;/ Anty : Zgadzam się z Tobą w 100% Dlaczego facetom można pozwolic na to żeby zostawili swoje rodziny , pokreślam RODZINY , a dojżałej kobiecie nie można na to pozwolic?. Jeśli Maria i Tadeusz kochają się to powinni byc razem. Ja jestem za tym aby oni byli razem. Nie mam nic do Włodka, Ale jakaś odmiana w tym serialu powinna się zdarzyc w życiu Marii i Włodka. Anty ma tu 100% rację.
    ~kasiacz | 2012-02-13 08:46
  • Wydaje mi sie, ze Maria zostanie z Wlodkiem... chociaz pewnie ich malzenstwo przejdzie ciezka probe. Tadeusz bedzie mieszal sie w ich zycie, chociaz powinien dac spokoj temu co bylo kiedys... Marysia ma dzieci, wnuki, meza ktory ja kocha... a tu tak nagle stara milosc a ona kompletnie nie przeciwstawia sie jemu i jego slowom... widac ze ma metlik w glowie ale powinna pomyslec o rodzinie, mezu a nie temu co bylo kiedys!!! no wszystko sie okaze w najblizszych odcinkach...:) ale jestem przeciwna temu byu do Tadeusza wrocila.
    ~NAwspolnej | 2012-02-09 19:37
  • W pełni sie z tobą zgadzam bo pomijając wszystkie inne aspekty to po co wywracać całe swoje dotychczasowe życie do góry nogami zwłaszca że mogłoby się okazać że wcale nie byłoby tak różówo zresztą w tym wieku zaczynać wszystko od nowa hm ciężko
    ~kasiacz | 2012-02-10 13:44
  • gdzie miłość, wiara, nadzieja..
    a gdzie zdrada, której tu pełno?
    zobaczcie na czołówkę - połowa par nie jest już razem.
    oczywiście, że dykiel powinna zostawić ziębę :))))
    ~bart | 2012-02-06 20:26
  • paranoja kobieta majaca dzieci wnuki kochajacego meza nagle kocha to co bylo wieki temu paranoja....
    ~grzegorz | 2012-02-06 18:46
  • tylko facet może tak myśleć. żałosne
    ~fan | 2012-02-10 21:19
  • marysia nie moze zostawic wlodzia to juz by byla jaksa paranoja a wogle co wy macie z tymi zdradami czy zycie polega na zdradzie nie ma ciekawszych tematow ktore mozna by bylo poruszyc w filmie tylko zdrada i zdrada to juz zaczyna byc zenujace
    ~blak | 2012-02-06 11:19
poprzednie 1 | 2 nastepne

skocz do: