Czy Maria i Tadeusz znów będą razem?
Komentarze (13)
-
Pewnie i masz rację... wydarzy się coś, co sprawi, że Ziębowie do siebie wrócą... ;) co to za serial bez Ziębów :P~NAwspolnej | 2012-02-22 22:16
-
Jak dojrzala kobieta znajduje prawdziwa milosc sprzed lat to wielkie oburzenie, bo ma dzieci i wnuki. Ale jak naokolo pelno facetow zostawia swoje zony (bo juz sie troche zuzyly)dla mlodych pindzi i to nie dla milosci tylko dla seksu, to jest OK. Ludzie, ale hipokryzja z was wychodzi.
-
Kasiacz, pożyczyłam od Ciebie nick bo nie wiem jak sie tu zalogowac ;/ Anty : Zgadzam się z Tobą w 100% Dlaczego facetom można pozwolic na to żeby zostawili swoje rodziny , pokreślam RODZINY , a dojżałej kobiecie nie można na to pozwolic?. Jeśli Maria i Tadeusz kochają się to powinni byc razem. Ja jestem za tym aby oni byli razem. Nie mam nic do Włodka, Ale jakaś odmiana w tym serialu powinna się zdarzyc w życiu Marii i Włodka. Anty ma tu 100% rację.~kasiacz | 2012-02-13 08:46
-
Wydaje mi sie, ze Maria zostanie z Wlodkiem... chociaz pewnie ich malzenstwo przejdzie ciezka probe. Tadeusz bedzie mieszal sie w ich zycie, chociaz powinien dac spokoj temu co bylo kiedys... Marysia ma dzieci, wnuki, meza ktory ja kocha... a tu tak nagle stara milosc a ona kompletnie nie przeciwstawia sie jemu i jego slowom... widac ze ma metlik w glowie ale powinna pomyslec o rodzinie, mezu a nie temu co bylo kiedys!!! no wszystko sie okaze w najblizszych odcinkach...:) ale jestem przeciwna temu byu do Tadeusza wrocila.
-
W pełni sie z tobą zgadzam bo pomijając wszystkie inne aspekty to po co wywracać całe swoje dotychczasowe życie do góry nogami zwłaszca że mogłoby się okazać że wcale nie byłoby tak różówo zresztą w tym wieku zaczynać wszystko od nowa hm ciężko~kasiacz | 2012-02-10 13:44
-
tylko facet może tak myśleć. żałosne~fan | 2012-02-10 21:19

:)